logo

10.2.16

~Mire vársz?



~Sherlocknak és Moriarty farkasszemet néz egymással, talán utoljára?
~Sheriarty ~ Drama ~ Drabble ~slash(?) ~ FF ~nincs korhatár 






    – Ó Sherlock, - vigyorgott a férfi a szembe lévő karosszékből. A nyomozó leginkább egy éhes hiénához tudta volna hasonlítani.  – drága, drága Sherlock, mégis mire vársz? – Az utolsó két szót hosszasan elnyújtotta.
    Higgadtan ült a foteljében, pedig félhetett volna, – nem fogott Sherlock pisztolyt a fejéhez, ezt már tisztázták – épp a rendőrséget készült rá hívni. A telefonja ott világított a kezében és Lestrade nyomozó névjegye már szinte kérte, hogy megnyomják a hívás gombot. Vége lehetne mindennek gondolta a detektív amint kitálalnám a rendőrségnek, az összes törvényszegését ennyi lenne, megszabadulnék tőle. Összeszorította a kezében a mobilt, óvatos volt, hogy ne látsszon rajta mennyire ideges, csupán az egyik szemöldökét húzta fel egy pillanatra amikor Moriarty halványan felnevetett. Ideges volt, ezt nem lehetett letagadni, folyt  róla az izzadság és szíve majd' kiugrott a helyéről. Rápillantott a készülékre majd megnyomta a... lekapcsoló gombot.
    Moriarty hangosan elnevette magát, még mindig egy hiénára hasonlított a legjobban. Hevesen bólogatott és felállt és odahajolt Sherlockhoz, egy csókot nyomott  az arcára amitől végig futott a hideg a hátán a nyomozónak. – Tudtam, hogy nem fogod megtenni, te sem akarod, hogy vége legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

~pöcegödröm bejárata~