logo

15.2.16

~Mi történik Sherlock földén? ~ infók és részlet!

Sziasztok drágáim! :) Most egy gyors kis információ áradatot szertenék rátok zúdítani... szóval, kezdjük is!


  • Versenyt nyertünk (vagyis én, de na. tudjátok)! Jelentkeztem a Stalight Design által megrendezett versenyre a Hegedűd érzéseivel ahol ugyanis elvittem az első helyet! Szörnyen örülök ennek, tényleg nem is számítottam rá! *-* Hatalmas meglepetés volt, hogy pont az én novellám nyert és tényleg... felfoghatatlan, persze nem jött volna össze a Ti bíztatásotok  és segítségetek nélkül! Örök hálám ezért! :) 
  • Készül a második fejezet! Bizony ám! Nem normális mennyit szöszmötölök vele de szeretnék megadni mindent annak a 16 (!!!) embernek akik feliratkoztak rám, elásnám magam ha csalódnotok kellene. Szóval ugye rengeteget piszmogok, ez alatt azt kell érteni, hogy alig írok le kétszáz szót és már javítom, átolvasom, átírom. Megy a munka ezerrel! :) 
  • Facebook csoport népszámlálás! 15 ember! Gondolom most páran röhögnek a monitor előtt, hogy "Mi az már? Csak ennyi?", de nekem ez felemelő élmény. Ha belegondolok, hogy igenis 15 embert érdekel annyira a történetem, hogy csatlakozzon a csoportjához. Felfoghatatlan. :) 
  • Trailer a láthatáron! A drága Petra Beifong vállalkozott rá, hogy csinál egy előzetest A fél ember esetéhez. Én majd kibújok a bőrömből úgy várom! :O  

A beígért részlet a második fejezetből 
(Csak, hogy ne maradjatok hosszú időre Sherlock nélkül :*) 



 –  Egy ügyünk? – Nézett nagy szemekkel a nő Sherlockra mire az bólintott.  
 –  Egyelőre kell valaki aki kisegít, mondhatjuk, hogy ez egy próba. – válaszolt a nyomozó kabátjáért nyúlva.  Anabelle még mindig meghökkenve figyelte a férfit, de attól még ő is az ajtó felé indult. – A ruhája miatt nem kell aggódnia, - nézett végig Sherlock a nőn – az ön környékük felé fogunk menni, majd ellátogatunk magukhoz.
  Együtt lesiettek a rájuk várakozó hintó elé. A szőke és a fekete hajú férfi még mindig ott állt és Sherlockot várták, az arckifejezésük roppant meglepett volt mikor meglátták a mellette sétáló szépséget. Még csak december negyedike volt de már fagyott és a  köd sem könnyítette meg a városban lévők dolgát.  Az Baker Street útját elnyelte a homály, nem lehetett tudni egyáltalán van-e vége. A detektív és újdonsült társa beszálltak a rendőr kocsiba és utánuk a két felügyelő, Sherlock úgy emlékezett talán a szőkét Nathanielnek hívhatták a feketét pedig Maxwellnek, de nem tudta biztosan. A lovak felnyerítettek és a kocsi elindult, a két rendőr egymással szemben foglaltak helyet, és a detektív is így tett Anabellel.
  Az út csöndesen telt, mind a négyen a saját gondolataikkal voltak elfoglalva. Mikor már Londontól távol lehettek, az út mentén sűrű erdőket lehetett látni Anabelle felkiáltott: – Ott az otthonom! – Azzal egy útelágazásra bökött ami végén egy apró ház állt. A hölgy Sherlockra pillantott, majd elmosolyodott. - Honnan tudta, hogy a házunkhoz közeli helyre megyünk?
   –  A két úrnak sáros csizmájáról állapítottam meg. – válaszolt a kérdésre Sherlock és lepillantott a rendőrök lábviseletére. – Ez a földfajta csupán Londontól az északra lévő erdős területeken található meg Nagy-Britannián belül. – A két férfi leesett állal bámulták a nyomozót, Anabelle csak egy elismerő pillantást küldött társa felé. 



További kellemes időtöltést!
xoxo:
Andi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

~pöcegödröm bejárata~