logo

5.8.16

~Egy szó - Yaoi hét: 5.nap



~ X-men: Az elsők nagy Cherik jelenete átírva és felettébb nyálasan újragondolva.~Charles x Erik (X-men)~flangst (tulajdonképpen nem tudom)~ZENE  ~slash




/Nem egy bloody romantic, de próbálkoztam/


    Charles elgyengülve zuhant  össze a gerincébe fúródott golyó hatására a homokban, Erik pedig habozás nélkül mellette teremt.  Mindenki elnémult, belefagyott a rémület a levegőbe, csak a felrobbanó rakétákat lehetett hallani a tenger felől.  Erik remegő kezekkel vette ki barátjából a rossz útra térített golyót és hajította el amilyen messzire csak tudta.  Charles kék szemei csalódottan pillantottak a másik férfire aki épp ajkaival próbálta megfogalmazni a szót.
   - Sajnálom – erőltette ki Erik a hangokat a torkán. Charles rezzenéstelen arccal nézte. Mit is mondhatott volna, hogy csalódott benne?  A körülöttük lévők megdermedve nézték a jelenetsort, minden lefagyott ezalatt az idő alatt.
   - A te hibád Erik – Charles őszinte kijelentése szinte pofonvágta a sisakos férfit. Mert tényleg az ő hibája volt. Ha nem lett volna ennyire makacs, ha egyszer az életben hallgatott volna a számára legfontosabb emberre, most az nem feküdt volna a homokban.
   - Szerinted nem tudom?! Én csak azt akartam, hogy a mutánsok is… hogy a mutánsok is… Sajnálom Charles!
   Charles most látta először Eriket igazán sírni a jelenben. Sokszor nézte végig a férfi elméjében ahogy anyját gyászolva rí gyermekként, egyedül, elveszetten. Most ugyanezek a könnyek buggyantak elő a szemeiből. Viszont ebben a pillanatban Erik teljesen elzárta magát Charles-tól. Mindent elrejtette előle. Ez pedig fájdalmasabb volt, mint egy golyó.
   - Ha annyira sajnálod leveszed azt a fejedről – Nézett a sisakra Charles. Erik száját összeszorítva, remegő kézzel nyújt a fejfedőhöz, viszont a mozdulat közben ledermedt.
   - Akkor megtudod mire gondolok most, azt nem akarom Charles – A sisak visszacsúszott a fejére.
   - Hát mondd el nekem, csak nekem. – Erik segélykérően nézett barátja kék szemeibe. Küszködött a szavakkal, végül elhadarta őket:
  - Azokra a mondatok, szavak járnak az eszembe amiket sokszor  halottam a fejemben. Tőled jöttek, tudom. A leggyakoribb az volt, hogy „Szeretlek.”  - Charles döbbentem bámulta vissza rá.
  - Hát meghallottad őket. – Charles elmosolyodott. – Nem mertem kimondani őket soha, egyszerűbbnek tűnt, hogy elrejtem őket az elmédben.
  - Hát hülye voltál.
  Erik óvatosan magához húzta Charles-t, aki megkapaszkodott benne, érezték egymás testének a melegét. Erikről lerepült a sisak, tompa puffanással pottyant bele a homokba. Feltárta az elméjét barátja előtt. A szavak és érzelmek rakéta sebességével száguldottak Charles felé, ő pedig lepkehálóval próbálta elkapni mindet. Látta a képet maga előtt amint Erik elképzeli, hogy megcsókolja, a jelenet mesébe illő volt. Majd egy szóba ütközött, egy olyan szóba amiket régen ő is mondogatott neki titokban, viszont ez most a férfi volt és szinte világított. Majd egy újabb elképzelés jelent meg előtte.
   - Én is ezt szeretném Erik. Viszont a lábaim, nem érzem a lábaim! – Kiáltotta a kétségbeesetten Charles, akiben ez a tény csak most tudatosult.
   Charles kétségbeesett hangja megrázta a körülöttük lévőket, és mindenki aki eddig ledermedve figyelt odarohant hozzájuk. Erik döbbenten nézett barátja mozdulatlan végtagjaira és a többiek kétségbeesett kiáltásait kizárva pillantott Charles riadt szemébe. Magához szorította a tehetetlen férfit, majd alányúlt és karjaiba véve állt fel. A többiek mérgesek, szomorúak, kétségbeesettek voltak, mindenki máshogy dolgozta fel a helyzetet. De Erik, Erik csak visszafordította volna az időt, hogy következőnek ne legyen ilyen hülye.
   - Sajnálom Charles, tényleg – nyöszörögte Erik miközben a karjaiban legjobb barátjával állt a homokban a tengeren  felrobbanó hajókat bámulva. A kis csapatuk  ismét csak szótlan volt, szótlan és megtört.
   - Tudom, mindent tudok Erik – nyugtatta Charles, de hangja még mindig remegett és kétségbeesett volt, szaporán vette a levegőt a sokktól.  – Megoldjuk, valahogy megoldjuk. És az a csók… majd egyszer.
   Erik szorosan magához ölelte lebénult társát. Soha nem eresztette el többé.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

~pöcegödröm bejárata~